אודות
ד"ר שחר בלחש, DMD
בעל תואר Diplomate מטעם הקונגרס הבינלאומי להשתלות שיניים - ICOI - הגוף המקצועי המוביל בעולם בתחום ההשתלות הדנטליות.
בעל תואר Expert מטעם האיגוד הגרמני להשתלות דנטליות - DGOI
בעבר כיהן כחבר בהנהלת העמותה הישראלית להשתלות דנטליות - IAOI
ד"ר שחר בלחש הינו רופא שיניים עם ניסיון של מעל עשרים שנים ובעל רשיון לטיפול בשיניים תחת הרדמה מלאה או טישטוש.
במרפאתו בצפון תל אביב מתבצעים כל סוגי טיפולי השיניים, בדגש על החדרת שתלים, שיקום על גבי שתלים או שיניים, אסתטיקה דנטלית וטיפולים תחת טשטוש למטופלים חרדתיים.
הניסיון הרב שרכש במרוצת השנים בטיפולי שיניים מורכבים והשתתפות בקונסיליומים (ועדות רפואיות) רבים אשר דנו בתכניות טיפול מורכבות, מעניקים לד"ר בלחש אפשרויות רבות להתאמת תוכנית טיפול אידיאלית לכל מטופל, במסגרת ארסנל הטיפולים הנרחב העומד לשירותנו כיום.
תחומי עיסוק
ד"ר בלחש עוסק בעיקר בתחום הכירורגיה והשיקום על-גבי שתלים:
- החדרת שתלים קונבנציונליים ומיוחדים:
- שתלים קצרים נפתחים
- שתלים חלולים להרמת סינוס
- שתלים עם כנפיים להשתלות מיידיות לאחר עקירה
- שתלי דיסק
- שיקומי All-on-4, All-on-6
- כל סוגי האוגמנטציות (תוספות העצם)
- בלוקים אוטוגניים או מוכנים להגבהת העצם
- עיבוי עצם
- הרמות סינוס לסוגיהן
- שיקום מורכב על-גבי שתלים ושיניים
קורסים, השתלמויות ותפקידים
- ד"ר בלחש סיים את לימודי רפואת השיניים באוניברסיטה ע"ש זמלווייס בבודפשט, הונגריה
- משנת 2004 ועד היום, ד"ר בלחש עבר השתלמויות וקורסים רבים ומגוונים בנושא שתלים ותוספות עצם בארץ ובחו"ל (אלפא ביו, ישראימפלנט ו-BOTISS).
- משנת 2004 חבר בעמותה הישראלית להשתלות דנטליות (IAOI).
- בשנת 2011 עבר בהצלחה את מבחני העמותה וקיבל את התואר ICOI Diplomate בשיתוף האגודה הגרמנית (DGOI) והקונגרס הבינלאומי להשתלות שיניים (ICOI).
- חבר הנהלת העמותה הישראלית להשתלות דנטליות משנת (2014-2019).
- בין השנים 2006-2010 שימש כרופא הבית של חברת השתלים Adin.
- בין השנים 2010-2013 שימש כנשיא סניף תל אביב של אחוות רופאי השיניים הבינלאומית "אלפא אומגה".
- משנת 2011 ועד היום חבר בצוות הפיתוח וההדרכה של חברת Cortex.
- משנת 2012 עד 2020 חבר בצוות הפיתוח וההדרכה של חברת Dentack ("פירמידיון").
- בשנת 2011 עבר קורס לטיפול תחת הרדמה כללית בבית "איזי שפירא", וקיבל אישור לטיפולים מסוג זה מטעם משרד הבריאות.